Modern en intelligent: ontmoet Maxim

Maxim debiteurenbeheer softwareMaxim is modern, knap, slim en een tikkeltje eigenwijs. Maxim is anders dan anders. Maxim is debiteurenbeheer software, die u écht helpt.

Meer tijd voor contact: intelligente workflows

Maxim maakt gebruik van intelligente workflows, die u alle repeterende handelingen uit handen nemen. Een workflow bepaalt bijvoorbeeld dat het tijd is voor een schrijftelijke aanmaning én verstuurt deze meteen. Maar dat is nog niet alles. Een workflow bewaakt bijvoorbeeld ook een afgesproken betalingsherinnering. Houdt uw debiteur zich niet aan de afspraken, dan stuurt de workflow een reminder. Zonder dat u hier iets van merkt. Het gevolg? U houdt veel meer tijd voor het échte en leukere werk: persoonlijk contact met de debiteuren die dat nodig hebben.

De workflows richten wij samen met u in. Door goed na te denken over de processen binnen uw afdeling, kunnen we de workflows zo inrichten dat er allerlei slimme beslissingen door de workflows genomen worden. Zo kunnen de workflows bijvoorbeeld onderscheid maken tussen verschillende type debiteuren en deze op verschillende manieren behandelen. Maar ook kunnen de workflows bijvoorbeeld contact leggen met derden of collega’s.

Meer inzicht: rapportage van kerngegevens over de tijd

Bijna elk debiteurenpakket kan u laten zien wat uw DSO, openstaand saldo en factuur ouderdom is. Maar krijgt u ook een rapportage dat u laat zien hoe uw DSO zich in de afgelopen maanden ontwikkelde? Kunt u door één druk op de knop zien of uw openstaand saldo in de afgelopen jaren verbeterd of verslechterd is? Met Maxim is dit geen probleem. Maxim levert u informatie waar u echt iets aan heeft.

Samen met u brengen we uw informatiebehoefte in kaart. U wenst het openstaand saldo per type debiteur? U wilt de DSO ontwikkeling per regio gedurende de afgelopen 6 maanden? Geen probleem, Maxim levert het u.

Meer praktijkervaring: ontwikkeld door credit management experts

Debiteurenpakket Maxim is ontwikkeld door vakmensen uit de credit management branche. Mensen met meer dan 20 jaar ervaring. Mensen die als geen ander uw uitdagingen en frustraties kennen.

Toegespitst op uw situatie: maatwerk en branche oplossingen

Op verzoek hebben wij de afgelopen jaren meerdere keren gehoor gegeven aan het verzoek om debiteurenbeheer software op maat te leveren. De kern was elke keer hetzelfde; de inrichting van met name de workflows maakte het verschil.

In juni 2016 lanceerden wij onze eerste branche specifieke debiteurenbeheer software: Maxim voor woningcorporaties. U leest er alles over op de website van onze partner IMpact Credit Management Solutions

Meer weten?

Schroom niet en neem contact met ons op voor een demonstratie van onze debiteurenbeheer software Maxim.

Kernwoorden: debiteurenbeheer software, debiteurenpakket, Maxim, IMpact, woningcorporatie, creditmanagement software